Du kan nu bestille skolefrugt til skoleåret 2017/18

Bestil nu og dit barn vil få økologisk skolefrugt fra mandag i uge 33 efter sommerferien.

Prisen er den samme som sidste år - kun 3,25 kr. pr. dag.

Skolefrugt er 100% økologisk

Siden sommeren 2016 har al skolefrugt fra Skolefrugt.com været økologisk.

I Skolefrugt har vi nemlig besluttet, at vi kun vil levere økologisk frugt til alle skolebørn i hele Danmark. På den måde kan vi levere billigere økologisk frugt og samtidig passe bedre på både børn og miljø.

 

Husk at tjekke dit barns oplysninger

Skolefrugt får ikke automatisk besked, hvis dit barn skifter skole eller klasse. Husk derfor at opdatere dit barns oplysninger på hjemmesiden, så frugten kommer rigtigt frem.


Sæt frisk økologisk frugt på skemaet

Nu kan dit barn også få økologisk skolefrugt på skolen hver dag. Skolefrugt.com har nemlig indgået en aftale med skolen om levering af frisk frugt til alle klassetrin. På den måde er du sikker på, at dit barn dagligt får et stykke frisk frugt.

Frugten kommer i en pose til hver klasse med de tilmeldte elevers navn på. Indholdet varierer fra dag til dag og er ens for alle i klassen. Lige fra bananer, pærer, æbler og blommer til mere sæsonbetonet frugt – som f.eks. nektariner. Frugtposerne bliver leveret til skolen mandag og onsdag, så vi kan garantere, at frugten altid er frisk og velsmagende. Som al anden frugt skal den skylles, inden den spises.
                  

Hvis du har lyst til at være med i skolefrugt-ordningen, skal du få dine forældre til at tilmelde dig her på siden. Hvis du tilmelder dig inden onsdag midnat, er du med i ordningen førstkommende mandag. Ellers er det først fra mandagen efter. Det fremgår af din faktura hvornår perioden starter og slutter.
Se ugens frugt her

Se ferieplan her